Maand van de tandverzorging.

Tijdens de maanden maart en april staat het belang van een goede gebitsverzorging extra in de kijker. Ook bij ons is dit het geval! 
Daarom geven we tot en met 30 april 2019 10% korting op alle tandverzorgingsproducten van de
hond en kat op onze webshop! Op onze veggiedent sticks geniet u van 15% korting.

Ook houden we een extra actie rond ons gamma van
vitalchew-capsules, waar u een korting van 10% op krijgt via onze webshop.

Parasietenabonnement

Vergeet u ook wel eens uw huisdier te ontwormen of te ontvlooien? Al gedacht aan een parasietenabonnement? U krijgt de gewenste produkten dan opgestuurd op het moment dat uw huisdier zijn/haar behandeling nodig heeft. Voor meer info mag u ons steeds vrijblijvend contacteren!

Afrekenen huisbezoek

Om u beter van dienst te kunnen zijn, kan u vanaf 1 februari een huisbezoek ook direct afrekenen met BC. De dierenarts brengt hiervoor een kaartlezer mee. Alle kaarten (VISA, Maestro, Mastercard, ...) kunnen gebruikt worden.

Nieuwe dierenarts

Met plezier kunnen we aankondigen dat we een nieuwe collega erbij krijgen! 
Om onze patiënten nog beter en sneller op te kunnen vangen, zal dierenarts Leen Van Schoubroeck deeltijds bij ons komen werken vanaf 5 februari. Alle patiënten worden steeds onderling besproken en de dossiers worden nauwkeurig bijgehouden zodat alle dierenartsen steeds op de hoogte zijn over de gezondheid van uw huisdier.

We kijken alvast uit naar de fijne samenwerking met dierenarts Van Schoubroeck en wensen haar veel succes toe! 

Afspraak annuleren

Beste patiënten,

De laatste tijd stellen we vast dat meer en meer mensen niet aanwezig zijn op hun afspraak. Tegelijkertijd wordt het door de drukte moeilijker om een afspraak te maken waardoor ergernis ontstaat bij zowel de patiënten als de dierenartsen. 
Daarom willen we met aandrang vragen om aanwezig te zijn op je afspraak. Mogen we vragen om tijdig te annuleren (minstens 12 uur voor aanvang van de afspraak) indien je door omstandigheden niet aanwezig kan zijn zodat dringende gevallen sneller geholpen kunnen worden.
Zo niet, zullen we genoodzaakt zijn een administratieve vergoeding van 15 euro te vragen bij het niet nakomen van je afspraak. 

Bedankt voor je begrip,
 

Assistentenuurtje

Sinds kort kan u op dinsdag en vrijdag tussen 13u30 en 14u30 terecht na afspraak bij onze assitent(e) op gewicht -of hechtingcontrole of ter kennismaking met uw nieuwe pup of kitten.