Nieuwe dierenarts

Met plezier kunnen we aankondigen dat dierenarts Claudia Paumen ons team komt vervoegen vanaf 2 mei. Alle patiënten worden steeds onderling besproken en de dossiers worden nauwkeurig bijgehouden zodat alle dierenartsen steeds op de hoogte zijn over de gezondheid van uw huisdier.

We kijken alvast uit naar de fijne samenwerking met dierenarts Paumen en wensen haar veel succes toe! 

Belmomentje

“Vervelend niet, een dierenarts die voortdurend wordt gestoord tijdens je consultatie!”

Om dit te voorkomen organiseren we een belmomentje van maandag tot en met vrijdag tussen 12u00-12u30.

Diergeneeskundige vragen die niet door de assistente beantwoord kunnen worden (het gebruik van bepaalde medicatie, het navragen of een controle afspraak noodzakelijk is, resultaten van het labo, …) kunnen door jouw dierenarts beantwoord worden tijdens haar belmomentje.

Betalen bij onze praktijk

In onze praktijk heeft u de mogelijkheid om met cashbancontact en Payconiq te betalen. Overschrijvingen of afbetalingen zijn niet meer mogelijk. Bedankt voor uw begrip.

 

Parasietenabonnement

Vergeet u ook wel eens uw huisdier te ontwormen of te ontvlooien? Al gedacht aan een parasietenabonnement? U krijgt de gewenste producten dan opgestuurd op het moment dat uw huisdier zijn/haar behandeling nodig heeft. Voor meer info mag u ons steeds vrijblijvend contacteren!

Afrekenen huisbezoek

Om u beter van dienst te kunnen zijn, kan u vanaf 1 februari een huisbezoek ook direct afrekenen met BC. De dierenarts brengt hiervoor een kaartlezer mee. Alle kaarten (VISA, Maestro, Mastercard, ...) kunnen gebruikt worden.

Afspraak annuleren

Beste patiënten,

De laatste tijd stellen we vast dat meer en meer mensen niet aanwezig zijn op hun afspraak. Tegelijkertijd wordt het door de drukte moeilijker om een afspraak te maken waardoor ergernis ontstaat bij zowel de patiënten als de dierenartsen. 
Daarom willen we met aandrang vragen om aanwezig te zijn op je afspraak. Mogen we vragen om tijdig te annuleren (minstens 12 uur voor aanvang van de afspraak) indien je door omstandigheden niet aanwezig kan zijn zodat dringende gevallen sneller geholpen kunnen worden.
Zo niet, zullen we genoodzaakt zijn een administratieve vergoeding van 15 euro te vragen bij het niet nakomen van je afspraak. 

Bedankt voor je begrip.
 

Assistentenuurtje

Sinds kort kan u op dinsdag en vrijdag tussen 13u30 en 14u30 terecht na afspraak bij onze assitent(e) op gewicht -of hechtingcontrole of ter kennismaking met uw nieuwe pup of kitten.