Liesbeth Vanholen - dierenarts

Foto

Als kleuter wist Liesbeth reeds dat ze dierenarts wou worden. In 2003 studeerde ze dan ook met onderscheiding af aan de faculteit diergeneeskunde te Gent, optie kleine huisdieren en bijzondere dieren. In 2008 startte ze, na enkele jaren ervaring in andere praktijken, met veel passie en goesting haar eigen gezelschapsdierenartsenpraktijk te Neeroeteren. 

Huidaandoeningen zijn een sterk interessegebied van Liesbeth en een belangrijk focuspunt binnen de praktijk. Daarom volgde zij in 2008, 2009 en 2011 de specialisatieopleidingen Dermatology I, II & III van ESAVS in Wenen (Oostenrijk).

Ze besteedt extra veel aandacht aan het welbevinden van haar patiënten en volgde ook het Cat Handling Program (Virtuoso). Binnen de praktijk fungeert ze dan ook als Cat Advocate.

Om een optimale dienstverlening te kunnen garanderen, woont ze naast de praktijk met haar echtgenoot Raf en hun 3 kinderen Sieben, Reile en Nina. 

Ook in huis wordt Liesbeth graag omringd door hun viervoeters: teckel Tinneke en katjes Wannes en Happy. Buitenshuis is ze graag bezig met 'de piepkes': 21 Antwerpse baardkrieltjes, 'De Bijen' en ouessantschaapjes.