Graag stellen we ons even aan je voor:

Liesbeth Vanholen - dierenarts

Foto

 

Als kleuter wist Liesbeth reeds dat ze dierenarts wou worden. In 2003 studeerde ze dan ook met onderscheiding af aan de faculteit diergeneeskunde te Gent, optie kleine huisdieren en bijzondere dieren. In 2008 startte ze, na enkele jaren ervaring in andere praktijken, met veel passie en goesting haar eigen gezelschapsdierenartsenpraktijk te Neeroeteren. 

Huidaandoeningen zijn een sterk interessegebied van Liesbeth en een belangrijk focuspunt binnen de praktijk. Daarom volgde zij in 2008, 2009 en 2011 de specialisatieopleidingen Dermatology I, II & III van ESAVS in Wenen (Oostenrijk).

Ze besteedt extra veel aandacht aan het welbevinden van haar patiënten en volgde ook het Cat Handling Program (Virtuoso). Binnen de praktijk fungeert ze dan ook als Cat Advocate.

Om een optimale dienstverlening te kunnen garanderen woont ze naast de praktijk met haar echtgenoot Raf en hun 3 kinderen Sieben, Reile en Nina. 

Ook in huis wordt Liesbeth graag omringd door hun viervoeters: toller Nora en katjes Wannes en Happy.

Elly De Schryver - dierenarts

Foto

Elly is  vanaf september '18  deeltijds bij ons team  gekomen. 
Sinds het nieuwe praktijkgebouw klaar is en steeds meer dieren de weg naar De Lijsterbes vinden voor verzorging, is een extra dierenarts noodzakelijk om de permanentie te kunnen blijven waarborgen. 
Elly komt uit de Kempen en vertrok na haar afstuderen naar Engeland om daar in een drukke kleine huisdierenpraktijk ervaring op te doen. Na terugkomst in België werkte zij in verschillende andere praktijken en werd  ze leidinggevende van Velab, een diergeneeskundig laboratorium te Hasselt,  waar zij telefonisch advies geeft aan dierenartsen over moeilijke praktijkgevallen. Haar specifieke interesse is dan ook interne diergeneeskunde, microscopie en bloedresultaten. 
Via het labo heeft ze Liesbeth 15 jaar geleden leren kennen en ze hebben samen steeds goed kunnen overleggen. In de praktijk wordt alles onderling besproken en aangevuld in het dossier van uw geliefde huisdier. 
Elly leidt ook een druk gezin met 4 opgroeiende dochters. Samen met  hun hondje en 2 katten maken ze er thuis een hele bonte boel van. 
In haar vrije tijd gaat Elly graag fietsen, zwemmen en wandelen. Neeroeteren was 15 jaar lang haar favoriete vakantiebestemming en dat heeft haar nu naar hier teruggebracht. 


 

Leen Van Schoubroeck - dierenarts

Foto
Toen Leen in Gent afstudeerde, trok ze met enkele jaargenoten naar Engeland. De razend drukke Engelse dierenartsenpraktijken zagen hun Belgische collega 's wat graag komen. Veel werk en ervaring waren verzekerd! Terug in België werkte Leen in een landelijke groepspraktijk in de Kempen. In deze periode leerde ze bakker Harry kennen en kreeg twee dochters, Aline en Marthe. Een tijd werkte Leen voor het Verbond voor veeziektebestrijding Limburg en Dierengezondheidszorg Vlaanderen. Met haar team rolde ze ziektebestrijdingsprogramma's uit in Vlaanderen en zorgde voor de nodige ondersteuning van bedrijfsdierenartsen en veehouders. 
De lokroep van het echte praktijkwerk bleef haar parten spelen en twee jaar geleden keerde ze met veel goesting helemaal terug naar haar oorspronkelijke passie: de gezelschapsdierenpraktijk.
In haar vrije tijd is Leen graag bezig met het verzorgen en trainen van haar twee voltigepaarden. Of gewoon lekker lang tafelen met familie en vrienden of knus in de zetel met een goed boek en een wijntje ...

Henk Pardon - gastchirurg

Foto

 

Voor uitgebreide orthopedische ingrepen worden wij bijgestaan door een orthopedisch gastchirurg, waardoor u niet doorverwezen dient te worden.

Mieke Hindrikx - dierenartsassistente

Foto

Als kind had Mieke al een passie voor dieren. Het was dan ook geen verrassing dat ze koos voor de opleiding dierenartsassistente. In 2010 studeerde ze af aan de Hogeschool in Geel. In 2013 vervoegde ze onze praktijk. Haar interesses liggen voornamelijk in puppy- en fokbegeleiding en radiologie.

Ze bouwde samen met Liesbeth de osteoartroseconsulten uit en leert met plezier de eigenaar het verzorgen van de oudere patiënt aan.

In 2017 huwde ze de liefde van haar leven: Niels! In haar vrije tijd is Mieke voornamelijk bezig met haar eigen honden: Weimaraner Bono en de 2 Dalmaten Nena en Ellie.

Jeroen Baeten - dierenartsassistent

Foto

 

Als kind wou Jeroen al graag met dieren werken dus ging hij vanaf zijn 15de naar de landbouwschool te Geel om dierenzorg te kunnen studeren.
Het was dan ook logisch dat hij verder studeerde aan de Thomas More hogeschool in Geel als dierenartsassistent, om daar in 2016 zijn diploma te behalen. Sinds juni 2018 werkt hij als assistent bij ons in de praktijk.
Jeroen houdt zich vooral bezig met de intensive care, hospitalisatiepatiënten en het welbevinden van katten in de praktijk (Cat Friendly).
In zijn vrije tijd houdt Jeroen zich bezig met volleyballen, lezen en ravotten met zijn 2 hondjes, de Bullmastiff Luna en de Sint-Bernard Whisky.

Raf Vandevelde - Administratie en logistiek

Foto

Zijn studie logistiek en bedrijfsmanagement komt helemaal tot zijn recht als logistiek en administratief medewerker in de praktijk. Hij zorgt ervoor dat de dierenartsen zich volledig kunnen focussen op het welzijn van de dieren en de tevredenheid van onze klanten.  Hij bouwt aan een betere omkadering (infrastructuur, aankopen, financiën) en ondersteuning van ons team.  
 
In zijn vrije tijd geniet hij van de wandelingen met zijn hondje Nora, zijn 3 kinderen en zijn echtgenote/collega Liesbeth.

Urko - praktijkkat

Foto

Onze praktijkkat, altijd aanwezig. Heeft niet meer uitleg nodig ... Je kan sinds kort zijn avonturen volgen via Instagram: Urko 3680!