Apivar 500mg 10 strips
Apivar 500mg 10 strips
0 Review | Review toevoegen
Strips ter behandeling en preventie tegen herbesmetting van de varroamijt bij bijen.
€ 41,97
Prijs per stuk
Het aantal Lijsterbesjes dat je voor dit product ontvangt is 40
Aantal: 
Bestellen
 
Apivar 500mg 10 strips

Strips ter behandeling of preventie tegen herbesmetting van de varroa mijt bij bijen. Het active bestanddeel (Amitraz) wordt afgescheiden via direct contact met de strip aan de bijen. Door onderling contact tussen de bijen wordt amitraz verdeeld doorheen de kolonie, waardoor de mijten in contact komen met het actief bestanddeel, en zo uiteindelijk sterven. 

Gebruiksaanwijzing
-  Het is aangeraden om Apivar te gebruiken tijdens de herfts/zomer, na de laatste honingoogst (zodra alle honingramen weg zijn).
-  De aanbevolen dosering is 2 strips per kolonie/kast! Bij verlaging van de dosering kan geen optimale werkzaamheid gegarandeerd worden, bij een verhoging van de dosering kunnen er residuen gevormd worden.
- Plaats de strips in het midden van  het broedgebied. Controleer regelmatig voor een eventuele verplaatsing van het broedgebied!
- Indien de strips bedekt zijn, is het aangeraden om deze af te schrapen om een effective werking te blijven garanderen.
- Apivar mag niet gedurende de volledige winterperiode gebruikt worden of na de behandeling hebruikt worden!! 
De strips kunnen na 6 weken verwijderd worden in geval van geen/zeer weinig broed, in geval van een normale/hoge broed mogen de strips na 10 weken verwijderd worden.  
 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.